Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Crazy Heart előzetes

2009.11.17. 11:11 koimbra 2 komment

A hétvégén láthattátok a Crazy Heart poszterét, most pedig az előzetesre is vethettek egy pillantást. Ahogy már korábban is írtam Oscar esélyesként emlegetik a filmet, állítólag Jeff Bridges élete alakítását nyújtja benne. Bridgest már 4 Oscarra jelölték, de egyszer sem mehetett haza a szobrocskával, talán majd most...

A történet főszereplője Bad Blake (Bridges), aki egy lecsúszott, kiégett country zenész. Átvészelt már néhány házasságot, nagy mennyiségű pia csúszott le a torkán és van mögött már néhány ezer kilométer.

Emlgetik A pankrátort is a filmmel kapcsolatban, amivel csak egy a baj szerintem, hogy Bridgesnek voltak jó szerepei és nem tűnt el a palettáról, míg Rourke elég sok szennyben játszott, gyakorlatilag mentőövként szolgált neki a szerep. De így legalább egy valamit megtudtunk, Bridges a film végén tuti elhalálozik.

 

Címkék: trailer crazy heart

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111531394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.11.19. 09:14:06

rosszul látom, hogy 1:27-nél Colin Farrell is feltűnik???
Jeff Bridges-t szeretem, Maggie Gyllenhaal-t viszont ki nem állhatom
süti beállítások módosítása