Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elég a drámából, következzen az akció

2009.11.17. 12:05 koimbra Szólj hozzá!

Joe Wright két klasszikus regényt is a vászonra adaptált, láthattuk tőle a Vágy és vezeklést és a Büszkeség és balítéletet, tavaly pedig A szólistát tette le az asztalra, aminek a bemutatóját 2009-re időzítették, ezek után pedig az Indian Summer filmet készítette el (bemutató 2011-ben), aminek a műfaja szintén dráma. A rendező ezek után csinált egy 180 fokos fordulatot, arccal az akciófilmek mezejére tévedt, ha már ott volt, akkor ki is nézett magának egy projektet. Hitte volna valaki, hogy a négy dráma után egy akciót fog készíteni? A rendező a Hanna akció-kalandfilm thrillert fogja megrendezni, remélhetőleg jobban fog teljesíteni, mint kollégája, Marc Forster, aki szintén drámákon edződött, aztán csinált egy közepes James Bond filmet (A Quantum csendje).

A Hanna főszereplője egy 14 éves európai csaj, akit apja hidegvérű gyilkológépnek nevelt. A csaj aztán összeismerkedik egy francia családdal és azoknak lányával barátságot köt, akivel együtt élik át a kamaszkort. Azonban a csaj apja később visszacipeli arra a helyre ahol felnőtt, itt azzal kell szembesülnie, hogy fiatalkorában mivé nevelték és hogy a CIA börtöntáborában élt. Viszont nem szándékozik élete hátralévő részét ezen a helyen tölteni, ezért elhatározza ha törik-ha szakad, ő bizony megszökik.

Seth Lochhead és David Farr írta a forgatókönyvet, a forgatás kezdetét még nem tűzték ki. A filmet a Nikita és a Bourne rejtély mixeként írták körül.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr231531529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása