Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden

2009.11.20. 12:02 koimbra 1 komment

- Judd Apatow elárulta, hogy nem lesz folytatása a Superbadnek, mivel Seth Rogen és Evan Goldberg nem akarja, viszont az Ananász Expressz folytatása nincs kizárva.
- Januárban kezdődik a harmadik Jackass mozifilm forgatása, 3D-s produkció lesz.
- Elvileg a Sherlock Holmes előtt lesz látható a Vasember 2 előzetese
- John Hlavin (The Shield sorozat) írja az Underworld 4-et.
- Most meg Anne Hathaway került szóba Fekete Macskaként.
- Peter Iliff (Férfias játékok) írja az American Gladiator tévéshow filmváltozatát.
- Brad Pitt cége, a Plan B vette meg a Dark Void számítógépes játék megfilmesítési jogait, a történetben egy pilóta lezuhan a Bermuda háromszögben, ahol földönkívüliekkel gyűlik meg a baja.
- Idris Elba is benne lesz a Thorban, a színész egy Asgardot örző-védő harcost fog alakítani..
- Larry Fessenden otthagyta a The Orphanage remake-et, a rendező azt mondta, hogy sok idő elment már vele az előkészületekkel, most pedig a szereplőválogatási mizéria megy és úgy gondolja, hogy a stúdió máshogy képzeli el a filmet, mint ő maga.
- Zack Snyder következő alkotása, a Guardians of Ga’Hoole  animációs film már az utómunkálatoknál tart, szeptember 24-én kerül bemutatásra. Többek között  Sam Neill, Geoffrey Rush , Hugo Weaving, Abbie Cornish, Helen Mirren és Jim Sturgess kölcsönzik hangjukat a figuráknak. A főszereplő egy bagoly, akit teljesen lenyűgöznek apja meséi a misztikus, szárnyas harcosokról.
- Antoine Fuqua és John Ridley közösen rendezi a Miss: Better Living Through Crime képregényfilmet, a producer Spike Lee lesz.
- Knight & Day kulisszák mögötti videó, beszél a két főszereplő Tom Cruise, Cameron Diaz. A film korábban Wichita elnevezésre hallgatott. Cruise egy titkosügynököt alakít, aki Diazzal megy el randizni, ám aztán kénytelenek együtt menekülni a Cruise-t üldöző emberek elől.

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771539233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.11.20. 14:05:15

ananász express 2 felesleges jackass 3 felesleges vasembör 2 azt várom , unerunalmas 3 megvan de nem néztem még meg sztem 4 felesleges kate backingsale nemhiába nem ment bele a 3 asba rhona mintra meg örült hogy kapott szerepet :D
süti beállítások módosítása