Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Esti híregyveleg

2009.11.25. 20:25 koimbra Szólj hozzá!

- Eredetileg úgy volt, hogy Tommy Lee Jones rendezi a The Lincoln Lawyert és az egyik főszerepet is el fogja játszani, de a forgatókönyv láttán összekoccantotta szemöldökét és kiszállt a produkcióból.
- A Sikoly 4-ben újra látható lesz Neve Campbell, Courntey Cox és David Arquette, de hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Wes Craven, az első három rész rendezője ismét beáll-e a kamera mögé. Campbell elmondta, hogy Craven mindenképp visszatér direktorként a folytatáshoz.
- Másfél hónapja írtam arról, hogy Nicolas Cage lesz a főszereplője a The Hungry Rabbit Jumps filmnek. Ebben Cage felesége halálát (January Jones) fogja megbosszulni. Ma Guy Pearce bólintott rá a film egyik szerepére.
- Kat Dennings is benne lesz a Thorban, a színésznő Darcyt fogja játszani, aki Natalie Portman karakterével dolgozik együtt.
- Carla Brunivan fog dolgozni Woody Allen a következő filmjében.
- A Zombieland nagy sikere után a stúdió azt szeretné, ha a rendező, Ruben Fleischer hozzálátna a folytatáshoz, ráadásul 3D-ben képzelik el a produkciót és a négy főszereplő is visszatérne. Fleischer nem tudja mikor lesz a sequelből valami, mivel most elfoglalt.
- Dirk Benedict cameozik a Szupercsapat mozifilmben.
- Johnny Hallyday azt mondta, hogy Quentin Tarantino egy olyan forgatókönyvet ír, amelyből, ha film is készül az egyik szerepet ő kapná. Hallyday nem tudja miről fog szólni az alkotás.
- Ryan Reynolds a Zöld Lámpásról.

- Színfalak mögötti videó a Mothers's Day remake forgatásáról

 - Milla Jovovich felrakott a twitter oldalálra egy videót a Resident Evil 4 forgatásáról.

- Youth in Revolt előzetes, a főszereplő Michael Cera.

- A NECA fogja piacra dobni a Freddy Krueger akciófigurát, a kép alapján az is lesszűrhető miképp fog festeni a filmben a karakter.

-  The Loss of a Teardrop Diamond trailer, Bryce Dallas Howard látható a főbb szerepben.

 

- Mátrix Lego módra

A Náci zombik producereinek új filmjének, a Tomme Tonnernek az előzetese.

- Jelenet a Chai Lai Angels-ből, amely a Charlie angyalai thai koppintása lenne.

- És végül mi történne, ha a 2012-ben látottak valóra válnának? A többi photoshop kép erre tekinthető meg.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201552379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása