Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A robotos kisfilmje után felfigyeltek Alvarezre

2009.11.28. 23:08 koimbra 2 komment

Neill Blomkampnak anno elkészítette az Alive in Joburg rövidfilmjét, amiből később Peter Jackson produceri felügyelete alatt készíthetett nagyjátékfilmet. A 30 millió dollárba került produkció eddig közel 200 millió dollárt fialt világszerte a mozikban.

Legutóbb Federico Alvarez rövidfilmje, a Panic Attick (ez alább megtekinthető) került napvilágra, amelyben hatalmas óriásrobotok bukkannak fel, hogy aztán pusztításba kezdjenek. Alvarez is megkapja a maga lehetőségét, ugyanis Sam Raimivel hozta össze a sors, aki megbízta egy robtos film összehozásával, ennek költségvetése 30 és 40 millió között lesz és Alvarez máris kapott egy millió dollárt, hogy a forgatókönyvön ügyködjon, aki a barátnőjéve és társforgatókönyvírójával kibérelt egy apartmant Los Angelesben és autót kaptak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931559795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.11.29. 09:47:53

Előre tudtam, hogy ez lesz :) Csak csinálják meg olyan jóra, mint a District 9-ot és akkor nem lehet gond ;)

madárijesztő 2009.11.29. 13:34:27

Nagy poén lenne, ha 30 millió dollárból olyan látványt kreálna, mint Bay 150 millióból.:)
süti beállítások módosítása