Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Avatar tévéreklámok

2009.12.01. 11:23 koimbra 2 komment

Avatar éhségeteket hat új tévéreklámmal enyhíthetitek, bár tudom van köztetek olyan is, aki tűrtőzteti magát és már ezt sem nézi meg, mivel már így is sokat mutattak a filmből. Szerintem akkor lesz jó az Avatar, ha úgy leköti a nézőt, hogy közben nem ugrik be nála, hogy "jéé, hát ezt már láttam a neten korábban". Sam Worthington egyébként három részre írt alá, szóval ha siker lesz, a folytatásban is viszontláthatjuk majd a színészt.

Címkék: avatar tv spot

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401565920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crag 2009.12.01. 14:54:43

Én egyetlen egy Avatar trailert láttam, az eldöntött mindent. Legközelebb csak a moziban akarom újra látni. Volt, hogy annyira vártam egy filmet, hogy amikor elkezdték vetíteni, nem mertem beülni megnézni nehogy csalódjak. Tiszta zakkant vagyok! :) Persze, megnéztem, csak halogattam, de nem csalódtam.

Shyllard 2009.12.01. 19:26:06

Gigondolta volna, hogy ennek is lesz folytatása.... :) Csak legyen jó és remélem nem lesz túl késő egy héttel a vetítés előtt megvenni a jegyet :)
süti beállítások módosítása