Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Blood Creek előzetes - Joel Schumacher horrorja

2009.12.01. 11:58 koimbra 1 komment

Joel Schumacher új filmjével kapcsolatosan nem túlságosan derűlátó a stúdió, mivel gyakorlatilag egyből DVD-re száműzi a misztikus horrort, Amerikában január 19-étől lehet kölcsönözni.

A történet 1936-ban indul Town Creekben, egy német család vendégül látja a Harmadik Birodalom egyik képviselőjét, Richard Wirth professzort, aki otthon van az okkult tudományokban és ebben a házban is űzi ezt a "játékot", a család nem túl nagy örömre.

2007-ben Evan Marshall továbbra is szeretne rájönni, hogy mi történt fivérével. Ugyanis testvére eltűnt, miközben Town Creek mellett táborozott. Egy nap azonban a tesó újra felbukkan és kérésére Evan nem tesz fel egyetlen kérdést sem, csak megtölti a puskáját, felpakol a hajójára és kettesben indulnak vissza Town Creekbe.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781565994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.12.01. 17:01:30

Háát, a trailer alapján semmi jóra nem számítok...
süti beállítások módosítása