Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a Rain of Swordsból

2009.12.03. 11:44 koimbra Szólj hozzá!

Michelle Yeoh egy bérgyilkost alakít a Rain of Swords wuxia filmben, a nő visszavonul a szakmától, ám társai nem hagyják ezt csak úgy annyiba, életére törnek, ráadásul a nő nagy titok tudója, ezt is ki akarják belőle szedni. A nő megússza a rajtaütést, Pekingbe költözik, megváltoztatja a nevét és beleszeret egy férfibe, akihez hozzá is megy. Azonban később lelepleződik, ennek tetejébe még arra is rájön, hogy férje egy korábbi áldozatának a fia, akiben még mindig ott éll a bosszúvágy.

John Woo producerként áll a film háta mögött, állítólag társrendezőként is jegyzi majd a produkciót, az imdb-n ez viszont nem szerepel, csak Chao-Bin Su-t írják ki direktornak. Yeoh mellett még Chang Chen, Kelly Lin, és Barbie Hsu lesz látható az alkotásban.

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891570849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása