Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McG tovább tervezgeti az ötödik Terminátor részt

2009.12.06. 17:19 koimbra 1 komment

A Halcyon éppen azon van, hogy értékesítse a Terminátor franchise jogait, mivel elég nehéz időket élnek, mondhatni csődhelyzetben vannak. A cég szerint a jogok több, mint 60 millió dollárt érnek és több nagy stúdió is érdeklődik a jogok iránt.

McG továbbra is azt mondja, hogy még mindig úgy áll a helyzet, hogy megcsinálja az ötödik és hatodik Terminátor filmet. Ez ugye azért érdekes, mivel teljesen bizonytalan a franchise jövője és talán az új tulaj teljesen más irányvonalat képzel el a produkcióval kapcsolatban. Majd meglátjuk mi sül ki ebből.

A Megváltás 200 millió dollárba került (plusz marketing) és összesen 371 millió dollárt hozott világszerte, ami nem valami szép eredmény.

Címkék: terminator miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221578269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2009.12.06. 19:14:49

Ő inkább ne tegye! :S
süti beállítások módosítása