Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2009.12.07. 21:30 koimbra 1 komment

- Másfél éve esett szó arról, hogy Tim Burton rendezésében fog elkészülni a Dark Shadows, a főszerepre pedig Johnny Depp szerződött le. Úgy tűnik, hogy jövő év szeptemberében vagy októberében indul a forgatás.
- Pár órával ezelőtt röppent fel a hír, hogy a Resident Evil negyedik részét csak 2011 januárjában fogjuk látni, mivel pár jelenetet 3D-be konvertálnak át és az utómunkálatok sok időt vesznek el. Milla Jovovich pedig nem sokra rá írt a twitterjére, hogy hivatalosan szó sincs semmi tologatásról, de valóban szó volt erről, viszont még mindig van remény, hogy augusztusban láthatjuk a produkciót.
- Joshua Friedlander írta a Pictures of You forgatókönyvét, a sztori szerint egy fiatal srác talál a tengerparton egy kamerát és a felvételeken szereplő nő megtetszik neki, elhatározza, hogy megkeresi őt.
- Ide kattintva néhány [REC] 2 posztert nézhettek meg.
- Terry Gilliam elismerte, hogy Robert Duvall lesz a főhős a Don Quijote filmjében.
- Eli Roth már régóta tervezgeti a Endangered Species sci-fijét. A színész-rendező elárulta, hogy megmutatta Quentin Tarantinonak a forgatókönyvet, akinek tetszett és adott néhány tanácsot is min kellene változtatni. Most éppen néhány vizuális effekten ügyködik, ettől függ, hogy miképp is fogja forgatni a filmet.
-  Duncan Jones vihette haza a British Independent Film  Awards-ról a legjobb rendezői bemutatkozás a legjobb brit film díját (a Moonért kapta).
- A Dark Void játék előzetese, ebből fog filmet készíteni Brad Pitt cége, a Plan B
 

- Stan Lee a twitterén írt arról, hogy benne lesz a Thorban, igaz csak egy cameo erejéig. De ami másnak cameo, az neki egy szerep.

- Képek a Szex és New York második részéből

- A Hamlet klingonul

- És megint egy poszter a From Paris With Love akciófilmhez

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491581736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geomayler 2009.12.08. 08:39:46

Kopsz John Travolta odatesz :O
süti beállítások módosítása