Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jennifer Aniston és Adam Sandler romantikázik

2009.12.09. 10:35 koimbra Szólj hozzá!

Jennifer Aniston lesz a partnere Adam Sandlernek a The Pretend Wife (Holiday in Hawaii címen futott korábban) romantikus vígjátékban. A forgatókönyvet Allan Loeb és Tim Dowling írta, a rendezést pedig Dennis Dugan vállalta el, ez lesz a hatodik olyan filmje a direktornak, melyben Sandler játssza a főszerepet. A történetet még nem árulták el, nem is értem mi lehet ennek az oka, nem hiszem, hogy olyan csavaros sztorival rukkolnának elő (esetleg egyszerűen még maguk se tudják mit hoznak ki belőle). A terv az, hogy 2011-ben mutatnák be a produkciót, még Valentin nap előtt valamivel.

Sandler jövőre a Grown Up vígjátékkal jelentkezik és a hangját kölcsönzi a The Zookeeper animáció/élőszereplős filmhez, 2011-ben pedig a Jack and Jillben lesz látható. Anistion 2010-ben három produkcióban is feltűnik, a The Bounty Hunter akció-vígjátékban Gerard Butlerrel, a The Basterben Jason Batemannel és Patrick Wilsonnal játszik. És jön a The Goree Girls dráma-musical is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr521585424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása