Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2009.12.11. 17:31 koimbra 2 komment

- Natalie Portman lesz a főszereplője a Büszkeség, balítélet és zombik filmnek, Richard Kelly pedig producerként felügyeli a munkálatokat.
- Peter Jacksont már nem érdekli a Halo mozifilm, hónapokig próbálta összehozni a filmet, de nem sikerült, Neill Blomkamp sem ügyködik már a produkción.
- A CBS időutazós drámát fog készíteni, Jason Smilovic írta a forgatókönyvet. A történet a jövőben játszódik, amikor az időutazást már feltalálták és létrehozták a Bizottságot, amelynek az a feladata, hogy felügyelje az idővonalat és vigyázzon ne változzon meg a múlt. Tiszta Időzsaru, nem?
- A Disney vette meg Lauren Katen ifjúsági-regénysorozatának, a Fallennek a megfilmesítési jogait. A történetben két bukott angyal küzd egy lány kegyeiért.
- Duane Adler (Step Up) írja éppen át a Jump Around tini táncos drámát, ha végzett ezzel, akkor meg is rendezi a filmet.
- Cameron Diaz szerződött le a Bad Teacher vígjáték főszerepére, Jake Kasden dirigálja majd a produkciót. A történet szerint Diaz egy tanárnőt játszik, aki szakít a nála idősebb barátjával és az egyik kollégájával keveredik viszonyba.
- Kristina Anapau is csatlakozott a Black Swan szereplőgárdájához.
- Zachary Levi elárulta, hogy esélyes volt a Thor címszerepére, ám sajnos nem tudta elvállalni egyeztetési problémák miatt, de reméli, hogy Amerika kapitányt eljátszhatja majd.
- Vasember 2 víruskampány, eddig senki (legalábbis úgy tudom, hogy senki) nem jött rá, mit rejthet ez a Secret, ami egyébként a Whiplash poszterén is rajta van.


 

- Bitch Slap Girls Gone Wild, egy kis marketing a filmhez.


 

- Chilei akciófilm előzetese, a film címe Mandrill

- Francia poszter a Farkasembernek

- És végül egy teaser a japán Planzethez, Jun Awazu rendezi a CGI-animációs filmet, szerintem rövidfilm lesz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191590824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2009.12.11. 17:46:57

azt hittem eddig, hogy Bay a legnagyobb hatásvadász, de ez a Planzet...

izbiz 2009.12.11. 20:56:42

Á a japánok utánozhatatlanok ilyen dolgokban:D Egyszerűen elképzelhetetlen miket meg nem csinálnak:D

Mondjuk nekem tetszik:)

Az a Portman-es zombifilm is érdekes lehet.
süti beállítások módosítása