Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kiszivárgott a Transformers 3 forgatókönyve (?)

2009.12.13. 14:01 koimbra 2 komment

Kiszivárgott a Transformers 3 forgatókönyvének a vázlata, a tfformers.com pedig közzétette. Hogy igazi-e? Azt nem tudni, mindenesetre el tudom képzelni, hogy valamelyik fanatikus rajongó lekörmölt 126 oldalt. Kattints a képre és pdf-ben el tudod olvasni, angolul tudók előnyben. Az megint csak más kérdés, hogy kell-e egyáltalán forgatókönyv a filmhez? A dumákat helyben lehet rögtönözni, Baynek úgyis az a lényeg, hogy legyen sok akció meg robbanás.

Címkék: transformers 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971594152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.12.13. 15:21:54

Még, ha az igazi is került ki, nem tartogathat nagy meglepetéseket. Az összes Bay filmnél már az elején lehet sejteni (najó: tudni) akár a movie legnagyobb fordulatát is. Akit mégis érdekel ez az egész, elmondanám úgy látatlanban, hogy mi a film vége: Az autobotok győznek, max ha Bay drámaira veszi a figurát, akk Optimus végleg kinyiffan..... És lesz majd sírás-rívás, de mindenki happy mer a világ megmenekült.

Llew 2009.12.13. 15:30:45

Csak az elejét olvastam el, és az alapján azt mondom, ha nem is az a eredeti, de semmivel nem rosszabb annál, mint ami hivatalosan várható.

@Shyllard: Opitmus max úgy hal meg, hogy egy clifhangerben belengetik a folytatásban bekövetkező feltámadását.
süti beállítások módosítása