Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Williams következő vígjátéka parkolópályán

2009.12.14. 10:56 koimbra 1 komment

Néhány hete a Disney stúdió új elnöke (Rich Ross) úgy döntött, hogy megváltoztatja elődje döntését és a Captain Nemo: 20,000 Leagues Under the Sea remake forgatását elhalasztja, ráadásul McG is elhagyta a fedélzetet, így most rendezője sincs a filmnek.

Ross ezen kívül a Wedding Banned vígjátékot parkolópályára tette. A produkció főbb szerepeire Robin Williams, Diane Keaton és Anna Faris szerződött le. A történet szerint egy régóta elvált páros elrabolják lányukat az esküvője napján, csak azért, hogy ne tudja elkövetni azt a hibát, amit ők maguk is tettek régen, azaz egymáshoz mentek. Miközben a zsarukat és a dühös vőlegényt próbálják elkerülni a páros között újra fellobban a láng.

A döntés egyik oka talán az lehet, hogy Williams főszereplésével mostanában nem készültek sikeres filmek, a World's Greatest Dad ugyan csak limitáltan futott, de így sem produkált szemkápráztató eredményeket (közel 222 ezer dollár bevétel) és a Vén csontok sem teljesít jól a kasszáknál.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr631596962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimbo1000 2009.12.14. 12:38:23

Anna Faris egy Disney filmben (lett volna), bár a tavly Adam Sandleren is meglepődtem
süti beállítások módosítása