Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Xerxes lesz a 300 második részének a címe

2009.12.15. 11:44 koimbra 2 komment

A 300 nagy sikere után felvetődött annak folytatása, akkor arról volt szó, hogy Frank Miller először megcsinálja a képregényt, majd utána jöhet a filmet, Zack Snyder pedig azt mondta szívesen megrendezné azt is. Miller viszont inkább elkészítette a Spirit - A sikító várost, majd aztán ügyködött egy kicsit a 300 második részén, amivel kapcsolatban a The Los Angeles Times szolgáltatott némi infot.
 
Xerxes lesz a folytatás címe és a sztori a 300 története előtt 10 évvel veszi kezdetét. Miller azt mondta, hogy benne lesz a marathóni csata is, de természetesen a saját szemszögéből láthatjuk mindezt, kb. úgy, mint ahogy azt a Thermopülai csata esetében. A történetet már megírta, már csak a képregényt kell megrajzolni.
 
Miller azt mondta, hogy kutatómunkája során többször tett látogatást Görögországban, ahol azt tapasztalta, hogy a mítosz és a történelem gyakran összemosódik. "A tények és a mitológia egészen inspirálóan hatottak rám és elhiheted, ha elmész hajókázni az égei-tengerre, akkor hinni kezdesz Poszeidón létezésében.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891599439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gunsmoke (törölt) 2009.12.15. 18:05:30

Szerintem a címben egy s-el több van a kelleténél!
süti beállítások módosítása