Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A második előzetes a Tökéletes katona folytatásához

2009.12.18. 14:12 koimbra 11 komment

Ki hitte volna, hogy az 1992-ben bemutatott Tökéletes katona három részt is meg fog élni? Az első felvonás még tökéletes szórakozás volt, aztán Jean-Claude Van Damme kétségbeesetten próbálta feltámasztani karrierjét a folytatással, producerként is részt vett a mű elkészülésében, ám nagy bukta volt a sequel, ráadásul iszonyat rosszul sikerült a film is. Most pedig előrukkoltak a harmadikkal, amibe Dolph Lundgrent, az első rész negatív főhősét is sikerült visszacsábítani.

Az Universal Soldier: Regeneration története szerint gonoszok ellepik Csernobilt, váltságdíjat követelnek és azzal fenyegetőznek, hogy robbantani fognak, aminek hatására rádioaktív felhő fog keletkezni.

Vajon jobb lesz, mint a második rész?

Címkék: trailer franchise sequel tökéletes katona

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr671606739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.12.18. 14:33:44

Az előzetes közben végig az járt a fejemben, hogy ezt vajon csak DVD-re szánják-e, mert a trailernek nagyon olyan hangulata volt. Aztán a végén megkaptam a választ. :P
Nem értem, miért kell erőltetni ezt a Tökéletes katonát. Első jó volt, készült belőle a Vandammos folytatás, meg két (gondolom) nemhivatalos tévéfilm - amik emlékeim szerint nem is lettek rosszak -, erre a már egyébként sem túlságosan ragyogó franchise-t tönkrevágják egy dvd-s hülyeséggel. De ők tudják.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.12.18. 14:52:10

A fenét! Jó film lesz ez is, csak találjanak ki hozzá egy állat borítót a tékásoknak. Viszik mint a cukrot.

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.12.18. 15:12:46

Van Damme meg Lundgrent is úgy néz ki mintha vakációzni engedték volna csak ki őket a kiöregedett testépítők nyugdíjasotthinából, meg ez a sztori... könyörgöm, ennyi év után még mindig Csernobil köré felépíteni egy forgatókönyvet? Be kellene látni, hogy ezeknek a fajta akciófilmeknek már lejárt az ideje és hagyni inkább a fenébe az egészet.

Spawn85 2009.12.18. 19:15:16

@Case: "...ezeknek a fajta akciófilmeknek már lejárt az ideje..."

Ez alatt pontosan mit értesz?

Én már a múltkori előzetesnél is mondtam, hogy biztos, hogy meg fogom nézni, talán jobb lesz mint a második rész.

a8zoli 2009.12.18. 19:49:45

universal boaring....

Spawn85 2009.12.18. 19:56:36

@a8zoli: Mit jelent az, hogy "boaring"?

Ha esetleg az unalmasra gondoltál, az "boring". (Nem kötekedni akarok ám)

Brekicc 2009.12.19. 10:20:10

Sztem ha megpornósították volna, többet kaszálhatnának vele. Ártani meg már úgysem árt a két véncsont leáldozott karrierjének. :)
Mekkora lenne egy Zsánklód feleséget keres. XD

De am. az első rész végén nem iktatták ki a Lundgrent v.mi aprítógéppel?

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.12.19. 12:23:45

@Spawn85: A "Kigyúrt Baltaarcú Akcióhős megy, 'oszt agyoncsap, meg NAAAGY fegyverekkel jól lelő mindenkit" tipusú filmeket értem alatta, amiknek a mainstreamben Schwarzenegger és Stallone a B vonalban meg Van Damme volt az egyik királya és amiket a '90-es években, a VHS korszakban tömegével gyártottak a ZS kategóriás cégek, Don 'The Dragon' Wilsonnal és hasonlókkal a főszerepben. Tudom, még mindig akadnak ilyenek, de azért már (szerencsére) eléggé halott ez az irány, szóval nagyon nem értem minek ezt így eröltetni.

Spawn85 2009.12.19. 13:38:17

@Brekicc: Klónozás. Elvileg benne volt a film hivatalos sztorijában, hogy azzal hozzák vissza Lundgren-t.

@Case: Minek erőltetni? Egy: Mert van, akinek még mindig bejön. Kettő: Néha kifejezetten jó egy kis retrot nézni. :)

Azért szerintem Van Damme-nak jobb filmjei voltak a '90-es években, mint Don "The Dragon" Wilson-nak. És azért akkoriban Van Damme sem számított "B" vonalnak.

Másfelől Stallone-tól kifejezetten jó lett a közelmúltban a "Rambo" 4. része, ráadásul jövőre a "The Expendables" is ígéretesnek látszik, szóval én még csak azt sem mondom, hogy lejárt ezeknek az ideje. Tény, hogy mostanában nem olyan nagy divat ilyeneket csinálni, mint régen.
Néha viszont szerintem jól esik egy olyan filmet megnézni, amin nem kell agyalni, meg lehet tudni, hogy főhős úgyis megold mindent. :D

Brekicc 2009.12.20. 09:25:38

@Spawn85:
Én B vonalból a Hegylakó 4-5 részét sajnálom nagyon. Az 5. már olyan gagyi lett, hogy nem is a Queen nyomatja benne a Princes of the universe-t. Az milyen már? Lehet ennél még lejebb süllyedni? Pedig az egy jó franchise volt, ami egy ideig úgy látszott hogy fel tud újra emelkedni a sorozat sikerének köszönhetően.
Az még nekem is tetszett.

Spawn85 2009.12.20. 15:10:58

@Brekicc: A Hegylakó 4-re én még azt mondtam elmegy, viszont az 5. már tényleg nem volt jó.
A Hegylakó-nál is az első rész volt az, ami igazán jó volt.
süti beállítások módosítása