Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Repo Men előzetes

2009.12.23. 22:23 koimbra 6 komment

Legutóbb a Repo! - A genetikus operában láthattunk olyan embereket, akiknek az volt a foglalkozása, hogy visszaszerezzék a szerveket azoktól az ügyfelektől, akik nem fizettek időben. Jövőre érkezik még egy produkció, amelyben hasonló foglalkozású emberek lesznek a főszereplők, de nem mellékszerepben fognak tündökölni, hanem a középpontban állnak majd, a címe pedig Repo Men.

A Repo Men a jövőben játszódik, az emberek már kényükre-kedvükre hozzá tudnak jutni bármilyen szervhez, de ha nem fizetnek időben, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy Jude Law és Forest Whitaker betoppan hozzá és mindenféle teketória nélkül kivágják az illetőből a szervet. Egy alkalommal viszont Law is kap egy új szívet és bizony ő se tudja fizetni a számlát, ezért érte is eljönnek visszavenni a szervet.

Liev Schreiber játssza a cég vezetőjét, feltűnik még Alice Braga és RZA is. Április 2-án mutatják be Amerikában. Íme a film előzetese:

Címkék: trailer repo men scifielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571619236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The reaper 2009.12.24. 13:19:48

Hát akció sci-fi-nek tuti jó lesz. Viszont egyáltalán nincs benne az a sötét elb@szott hangulat,ami annyira illett hozzá a genetic opera-ban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.24. 14:02:23

Ez rohadt jó kis vígjátéknak ígérkezik! >]

Peter Blau 2009.12.24. 15:46:51

Mi az a zene a legelején? Ami az első lövésig tart és olyan klasz kis gitár van benne. Nem tudja valaki? Nagyon ismerős...

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2009.12.24. 22:25:36

hát, a másikban jól jött a beteg hangulat meg az operás cucc, mert maga a sztori elég gagyi és klisés annak ellenére hogy nem sok példát tudok felsorolni rá.

hülye ötlet volt ezt összehozni...
süti beállítások módosítása