Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Oshii készíti a Gigantor filmet

2009.12.28. 12:10 koimbra Szólj hozzá!

Gigantor (vagy eredeti nevén Tesujin 28-go) az 50-es években látott napvilágot manga sorozat formájában. A történet középpontjában egy hatalmas robot áll, amit úgy kell elképzelni, mint egy fém Godzillát. A japánok a második világháborúban vetették volna be Gigantort, ám a tudós csak jóval később tudta befejezni művét, ezek után pedig elhunyt. A 12 éves fia veszi át a robot feletti irányítást és gonosz ellen veti be. 

A mangából készült már sorozat és film is, jelenleg Mamrou Oshii, a Ghost in the Shell rendezője tervez nagy szabású mozifilmet készíteni belőle. Oshii egyszer már színpadra adaptálta Gigantort, az előadáshoz készítettek egy 6 méter magas robotot is, amely még mozogni is tudott. Alább két képet láthattok az előadásról.

Nem csak Oshiinak van terve a robottal kapcsolatban, az Imagi Studios (akik az Astro Boyt is készítette) is szállítani fog egy Gigantor CGI animációs filmet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531627992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása