Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Saldana szerint egy év múlva indulnak a Star Trek 2 előkészületei

2009.12.29. 15:12 koimbra Szólj hozzá!

Nagy várakozás előzte meg a Star Trek filmet, kíváncsian várták az eredményeket, már csak azért is, mivel egy több évtizedes múlttal rendelkező szériát kezdtek újra. A produkció beváltotta a hozzá fűzött reményeket és szépen teljesített a kasszáknál, a nézők is meg voltak vele elégedve. Az nem is kérdés, hogy jön a második felvonás, Zoe Saldana, aki Uhurát alakított az alkotásban, elárulta, hogy egy év múlva láthatnak majd hozzá az előkészületekhez.

"Beszéltem J.J.-vel (J.J. Abrams volt a rendező) és produkciós társával, Bryan Burkkel, akik azt mondták, hogy Alex Kurtzman és Bob Orci a második rész forgatókönyvének felét hozták csak össze. Valószínűleg egy év múlva kezdődhetnek meg a folytatás előkészületek." - mondta Saldana.

Ezek szerint 2011 elején láthatnak csak hozzá a forgatáshoz és szerintem a stúdió nyári szezonban szeretné bemutatni a művet, ami azt jelenti, hogy 2012 májusa előtt nem lesz látható a mozikba. Hacsak nem úgy döntenek, hogy 2011 decembere is megfelel számukra. A rendező személyét még homály fedi, novemberben Abrams úgy nyilatkozott egyáltalán nem biztos, hogy ismét elvállalja a rendezést, a forgatókönyvtől függ minden.

Címkék: miújság star trek 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241630543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása