Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chou inkább zenélne, mint színészkedne

2010.01.03. 13:56 koimbra Szólj hozzá!

Jay Chou a Zöld Lódarázsban fog feltűnni decemberben, a tajvani színész-zenész a címszereplő segédjét fogja játszani. Chou elmondása szerint őt nem igazán érdekli a színészet, a zenei karrierje fellendítése miatt jött az Államokba.

"Nem azért érkeztem Hollywoodba, hogy zsíros szerződéseket írjak alá és megalapozzam itt a filmes hírnevem. Azért jöttem ide, hogy megmutassam az amerikaiaknak, hogy miképp zenélek. E miatt fognak az emlékezetükbe vésni." - mondta Chou, majd a hollywoodi filmkészítésről szólt pár szót - "Ázsiában elég gyorsan zajlik a produkciók készítése. Megkapjuk a forgatókönyvet, elkezdődik a forgatás és kész. Hollywoodban fél hónappal a forgatás előtt még próbák zajlanak, majd a filmet hónapokig forgatják. Nekem ez teljesen új. Sokat kell várnom, mire az én jeleneteim is sorra kerülnek."

Címkék: miújság green hornet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541641744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása