Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Karate Kid nemzetközi előzetes

2010.01.04. 21:37 koimbra 3 komment

Karácsony előtt jött ki a Karakte kölyök feldolgozás előzetese, ma pedig a nemzetközi előzetes is napvilágot látott. Jaden Smith formálja meg a főhőst, aki anyjával együtt Kínába költözik, itt pedig meg is találják azonnal a helyi kötözködő figurák. Azonban egy alkalommal a közelben tartózkodik Mr. Han (Jackie Chan), aki felajánlja a srácnak, hogy megtanítja karatézni.

Gyerekként nagyon kedveltem az eredeti filmet, ám néhány éve láttam megint a tévében és elkapott a nosztalgikus hangulat, annyira már nem élveztem a produkciót.  Remélhetőleg a remake nézhető lesz, de inkább azt szeretném, hogy Chan ne égesse le magát benne.

Címkék: trailer remake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121646647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2010.01.05. 12:02:39

DE mi a fenéért Karate Kid Kung-fu Kid helyett? Vagy a Karate Kid az már egy jól bejáratott márka/franchise?

monday 2010.01.05. 13:13:23

Chan nem fogja leégetni magát - amennyiben minden verekedős jelenetet ő felügyelt. Szerintem az ő neve garancia a látványos, élvezhető bunyókra. A forgatókönyv persze már más tészta.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.05. 13:33:59

@Tom Keller: Őszintén szólva fogalmam sincs mi ez a kavarás, először Karate, aztán azt mondták Kung Fu, aztán megint Karate.
süti beállítások módosítása