Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Will Smith feldolgozza Sidney Poitier 74-es vígjátékát

2010.01.05. 10:45 koimbra Szólj hozzá!

Will Smith 2002-ben vásárolta meg Sidney Poitier 1974-es vígjátékának, az Uptown Saturday Night remake jogait és az egyik főszerepet maga szerette volna eljátszani. Az évek alatt nem történt túl nagy előrelépés az ügyben, habár Eddie Murphy-vel és Martin Lawrence-szel is beszélt a mellékszereppel kapcsolatban. Úgy tűnt teljesen behalt a projekt, azonban Denzel Washington érdeklődni kezdett a film iránt, így feltűnt a fény az alagút végén s talán lesz is végre valami a remake-ből.

Mark és Robb Cullen írtak (Cop Out) korábban egy forgatókönyv vázlatot , a Warner Washington képbe kerülésével szeretné átdolgoztatni valakivel a munkájukat.

A 74-es vígjátékot Poitier rendezte, az egyik főszereplőt ő formálta meg, a másikat pedig Bill Cosby kapta. A történet két balszerencsés barátról szólt. Elhatározzák, hogy kisurrannak este otthonról, hogy tiszteletüket tegyék egy illegális night clubban. Azonban a helyet pont akkor rabolják ki és a pénztárcájukat is elveszik. A legnagyobb gond az, hogy egy nyertes lottószelvény pont Cosby tálcájában volt, a páros a szelvény nyomába ered. 

Címkék: remake miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001647865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása