Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dennis Quaid, mint Bill Clinton

2010.01.07. 22:26 koimbra 3 komment

Dennis Quaid alakítja Bill Cintont a The Special Relationship filmben, Hope Davis pedig a First Lady lesz.  Eredetileg Russel Crowe volt kinézve Clintonnak (de sokba került), Hilary szerepét Julianne Moore-nak szánták.  Tony Blairt ismét Michael Sheen formálja meg, a színész eddig két produkcióban is alakíthatta a brit miniszterelnököt, A királynő és a The Deal alkotásokban játszotta el Blairt.  A forgatókönyvet Peter Morgan írta, úgy volt, hogy meg is rendezi a filmet, ám végül lepasszolta és Richard Loncraine-é lett a lehetőség. A történet a 90-es évek végén fog játszódni, Amerika és Anglia kapcsolatát fogja bemutatni. Fel fog tűnni Monica Lewinsky is, akit a tervek szerint csak archív felvételeken fogunk látni. 

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341655474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.01.08. 07:47:41

Quaidet így elcsúfítani...:)
Julianne Moore-ra kíváncsi leszek, egyáltalán nem tudom elképzelni Hillaryként, de ő bármit képes megcsinálni! Érdekes lehet, ha elkészül.

Lesből Támadó Szárítókötél 2010.01.08. 08:26:00

@Krizzta:

Kíváncsinak kíváncsi lehetsz, csak épp nem ő lesz Hillary. :-)

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.01.08. 08:57:44

@Lesből Támadó Szárítókötél: igazad van, még nem láttam rendesen, mikor először olvastam:)
Hope Davis olyan semmi extra...
süti beállítások módosítása