Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2012-nél hamarabb nem kerül a mozikba a Wolverine folytatása

2010.01.09. 12:54 koimbra 9 komment

Hugh Jackman a People Choice Aawards-on megkapta a Favorite Action Star díját, az elismerés átvétele után a színfalak mögött mondott már szót a Wolverine folytatásról.

"Nyáron a Reel Steel filmben fogok játszani, de ebben nem lesz igazán sok akciójelenetem. Wolverine vissza fog térni mindenképpen, Japánban fog ténykedni. Egy, esetleg másfél éven belül fogunk hozzálátni a forgatásnak, legalábbis így van betervezve." - mondta Jackman

A Wolverine film 14 hónappal a forgatás kezdete után a mozikba került, a második részt tehát 2012-nél hamarabb nem fogjuk látni. Remélhetőleg jobban összekapják magukat a folytatásra, nekem csalódás volt a film.

Címkék: sequel rozsomák 2 képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31658832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.01.09. 13:00:02

Nekem is csalódás volt,főleg a legvége...pff!

A nép fia 2010.01.09. 13:10:36

Az egész olyan, mintha egy délutáni matiné lenne.
Vajon a készítők olvastak akár 1 Wolverine képregényt is? Ez a csávó miszlikbe aprít mindenkit és térdig gázol a vérben! Bíztam benne, hogy lesz majd egy "rendezői változat", amiből nem spórolják ki a brutalitást. Így sajnos kissé csalódás volt a film, és nagyon úgy érzem, a második rész is ilyen lesz.

Jó adaptáció a Vasember: gyakorlatilag messze a legjobb Marvel-feldolgozás.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.09. 13:16:56

@A nép fia: Én is másfél órás hentelést vártam, ehhez képest meg mi volt....Ráadásul mikor megkapta Logan az adamantiumot hirtelen legyőzhetetlen lett.
A rendező egyébként komorabbra akarta csinálni, de a stúdió máshogy képzelte el és összekaptak, természetesen a stúdió akarata érvényesült.

A nép fia 2010.01.09. 13:31:55

@koimbra: A legviccesebb, hogy az X-MEN 2-bem, amikor Logannak emlékfoszlányai vannak a helyről, akkor teljesen máshogy néz ki, mint ami itt látható. Nemár, hogy nem tudták volna reprodukálni ugyan azt a labort. Nekem megvan eredeti dvd-n, extrás kiadás Angliából, és tele van koncepciórajzokkal a laborhoz. Ezt a Wolverine forgatásakor nem tudták volna elővenni? Vagy csak simán megnézni újra a 2. részt?!

Shyllard 2010.01.09. 14:02:31

@A nép fia: Helyesbítenék: A Vasember az egyetlen jó Marvel feldolgozás. Ennek több oka is van szerintem:
1. A Marvel hősei alapból nem olyan komorak és brutálisak, mint a DC-jéi (pl Lobo is egy elég beteg agyszülemény) így nem könnyű kihozni belőlük brutális figurákat (na jó, Wolverine-ből simán lehetett volna)
2. Valamiért úgy áltak be a filmkészítők, hogy a Marvel hősökből csinálják a gyerekfilmeket, míg a DC-sekből jól adaptálnak. Ez van, ezt kell szeretni. Vagy menni kell tüntetni, de a fejeseknek úgyis csak a pénz számít.
3. Jó rendezőket kéne befogni a munkába. Batman-nek nagy szerencséje volt Burton-nel és Nolan-nel, de ő is kapott már egy Joel Schumacher-t

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.09. 14:04:32

@A nép fia: Szerintem csak szétnéztek a neten a film után és a kommentek, hozzászólások, vélemények alapján leszűrték, hogy mivel nem voltak megelégedve a rajongók. Gale Anne Hurd producer is elmondta, látta, hogy mennyire kiakadtak az emberek Deadpoolon és azt ígéri a film majd olyan lesz, ahogy a képregényben is látható volt.

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2010.01.09. 14:07:21

@Shyllard: Én mondjuk Marvel párti vagyok. Mindig is az X-men volt a kedvencem, na meg a Falmászó. A Superman, Batman képregényeket nem csíptem annyira.
Filmeket tekintve azért az új Superman nem volt egy nagy szám. Szóval DC képregényből is tudnak manapság gyengébb filmet készíteni.

Shyllard 2010.01.09. 14:09:39

@desmond wallace: Nekem tetszett a Superman, sztem jó volt :)

A nép fia 2010.01.09. 15:59:57

A Christopher Reeve-féle Superman szerintem alapmű, de a Superman visszatér is egész aranyos lett - kicsit olyan idealista, mint ez a hős mindig is volt.

A Batman-ből Burton és Nolan kezei alatt 2 különböző műfaj lett, de mind a 4 film (Batman, Batman visszatér, Batman: Kezdődik! és A sötét lovag) iskolát teremtett a képregényfilmek közt.

Persze, a SinCity is nagyon jó, de összehasonlíthatatlan a többivel, ugyanis itt képkockánként másolták le a képregényt, gyakorlatilag egy mozgó füzet lett. A Watchmen is hasonló, ott is átvették a képregény történetét, és sok beállítás ugyan az, mint miket a rajzokon látunk.

Sajnos a falmászó kalandjai nagyon gyermetegek - főleg a 3. rész, amitől még a gyomrom is felfordul, annyira bárgyú.

A Daredevil (Fenegyerek) nem rossz, de semmi extra, a Fantasztikus Négyes pedig... erős négyes, semmi kiemelkedő.

Az első Hulk (r: Ang Lee, fsz:Eric Bana, 2003) valami döbbenetesen gagyi, unalmas és szájbarágós, ráadásul Hulk lemászik a vászonról, olyan ocsmány CGI. Az Edward Norton-féle zöldike azért sokkal jobb, bár nem lesz a kedvencem soha. Ami abban igazán tetszett, hogy kezdik összefonni a Marvel-karaktereket - ugye, megjelent benne Tony Stark, és mindenütt Stark Industries gyártotta gépek vannak.

Bár jobban összeterelnék ezeket a figurákat egy akolba, és kapnánk egy nagyon jó, hosszú, látványos és monumentális filmet 2 és fél-3 órában. Ja, és 3D-ben! :-D Vagy túl sokat kérek...?
süti beállítások módosítása