Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lively kapta a Zöld Lámpás női főszerepét

2010.01.09. 12:39 koimbra 2 komment

Megvan ki fogja játszani a Zöld Lámpás női főszerepet. Blake Lively, Eva Green, Keri Russell, Diane Kruger és Jennifer Garner voltak az esélyesek, közülük Lively-ra esett a választás.  Elvileg egy idősebb színésznőre bízták volna Carol Ferris karakterének a megformálását, ám a meghallgatáson mint a producereket, mint a stúdió fejeseit lenyűgözte.

Ferris a képregényben apja cégénél helyezkedik el és ő veszi fel Hal Jordant, a tökös tesztpilótát, aki később hozzájut ahhoz a gyűrűhöz, aminek segítségével álarcos igazságosztó lesz belőle, később pedig az Igazság Ligájához is csatlakozik.

Ryan Reynolds kapta a főszerepet, Martin Campbell pedig a rendezői teendőket látja el. A Zöld Lámpás hivatalosan is megkapta a zöld utat a stúdiótól, bemutató 2011 június 17-én lesz (Amerikában).

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461658796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.01.09. 13:02:29

még idén június 17.-én? Mert ha még el sem kezdték forgatni akkor az csak jövőre! Ryan-t imádom, Blake meg ha nem lesz oylan idegesítően ugrálós és pattogós mint a Gossipban akkor okés lesz,mert ott nekem nem sexi hanem inkább idióta legalábbis az 1.évadban!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.09. 13:14:22

@Dejdő: Jövőre:) Ryan Reyndols szerintem jó választás, olvastam egy-két Zöld Lámpás képregényt anno, abban nem volt női karakter
süti beállítások módosítása