Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Snake nem kúszik be a mozikba

2010.01.11. 17:56 koimbra Szólj hozzá!

Egy ideje már be van tervezve a Metal Gear Solid mozifilm, úgy volt, hogy Kurt Wimmer írja és rendezi a produkciót, pletyka szinten pedig még Paul Thomas Anderson neve is felmerült (lehetséges, hogy csak egy jó viccnek szánta valaki). Az alkotás producere Michael De Luca...lett volna. Nem azért nem foglalatoskodik már tovább a Kojima népszerű játékának a vászonra adaptálásával, mert távozott a projektből, hanem azért, mert egyszerűen nem lesz semmi belőle. A producer közölte, hogy nem haladtak a tárgyalások, nem tudott egyezségre jutni a Sony és a Kojima és De Luca érzése szerint a további tárgyalások sem mozdulnának ki a holtpontról, ezért lemondtak a filmről.

A bennfentesek úgy tudják, hogy a két fél a költségvetés ügyében nem jutott közös nevezőre, a Sony ugyanis csak 40-80 millió dollárt szavazott volna meg a produkciónak, a Kojima pedig úgy véli ennyiből nem lehetne egy tisztességes Metal Gear Solid filmet összehozni.

 

Alább egy rajongók által készített filmet tekinthettek meg.

 


Címkék: miújság játékból film metal gear solid

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr301664036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása