Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Üdvözöljük Ogden Marshban, a világ legbarátságosabb településén

2010.01.12. 11:19 koimbra Szólj hozzá!

Ma három The Crazies poszter futott be. A horrorban egy kisebb városkában játszódik, a közelben lezuhan egy katonai repülőgép, amely biológiai fegyvert szállított, ez pedig megfertőzi a település vízkészletét. Ennek hatására az emberek többsége megőrül, vérszomjassá változik. Breck Eisner George A. Romero 1972-es filmjét dolgozta fel, a főbb szerepekben Timothy Olyphant és Radha Mitchell látható.

Ha az ember betéved egy olyan városkába, ami úgy köszönti az oda látogatót, hogy üdv a világ legbarátságosabb településén és mégis olyan lakókkal fut össze, akiknek a kinézete hagy némi kívánnivalót maga után, illetve vasvillával, pisztollyal közelednek felé, akkor bizony inkább tövig nyomja a gázt.

Címkék: remake poszter the crazies

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781666015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása