Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Hughes tesók esélyesek voltak arra, hogy filmet forgassanak Miller klasszikus Batman történetéből

2010.01.13. 18:21 koimbra 1 komment

Zack Snyder már tudatta a Warnerrel, hogy mennyire szeretné elkészítené a The Dark Knight Returns filmváltozatát, amely Frank Miller klasszikussá vált képregényén alapulna,  a történetben az idős Denevérembert láthatjuk, aki már régóta nem húzta fel a kösztümét, ám mikor Harvey Dent ismét visszatér Gotham City lakóit terrorizálni, maga is akcióba lendül.

A Warner a Hughes testvérekkel is tárgyalt régebben a képregény megfilmesítésével kapcsolatban. „Emlékszem milyen komor volt a történet. Batman nagyon öreg volt és sokkal jobban támaszkodott a kis szerkentyűire és egyéb dolgaira,  mint régebben, gyakorlatilag már rokkant volt, egy 60-70 éves öregember. Emlékszem ezt mondtuk a Warnernek: Meg akarjuk ezt csinálni, de olyasvalakit kellene szerződtetni, mint Clint Eastwood. „ - mondta Albert Hughes.
 

Habár a stúdió többször is felkereste a duót a filmmel kapcsolatban, végül úgy gondolták Hughes-ék, ha megrendeznék a produkciót, akkor ez az egész franchise végét jelenthetné. „Visszagondolva erre, úgy érzem, hogy határozottan kinyírtuk volna a Batman franchise-t.” - jegyezte meg Albert.

A képregény sztorija a nem túl távoli jövőben játszódik, Bruce Wayne már visszavonult a bűnüldözéstől. Jason Todd, a második Robin halála óta nem vette fel Batman jelmezét, ennek már 10 éve. Ám egy Mutants nevű banda lép a színre és terrorizálni kezdi Gotham City-t, ráadásul Harvey Dent is visszatér, rehabilitációja kudarc volt. A lakosság úgy véli, csakis Batman lehet az, aki le tudná gyűrni a fenyegetést.

Címkék: batman miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr261668854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikodémus 2010.06.10. 20:18:09

Na, ez a film kemény lett volna. Mert a képregény nagyon jó.
süti beállítások módosítása