Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fishburne évek óta a Predatorok bolygóján él

2010.01.15. 21:04 koimbra Szólj hozzá!

Laurence Fishburne december közepén csatlakozott a Predators stábjához, a csapat ekkora már végzett a Hawaii felvételekke és beköltöztek Robert Rodriguez Troublemaker stúdiójába, a forgatás itt zajlott a továbbiakban. Csak annyit árultak el, hogy a színészt Nolandnek fogják hívni, de hogy milyen szerepe lesz arról többet nem közöltek.

Nemrég viszont több információ látott napvilágot a figuráról, Louis Ozawa Changchien egy interjú közben beszélt a Fishburne által alakított figuráról, azt is hozzátette, hogy mindannyian nagyon izgatottak voltak, mikor kiderült, hogy a színész is benne lesz a filmben. Fishburne karaktere nem a film elején kerül a Ragadozók bolygójára, már 10 éve él ott magányosan és kissé zakkantan egy barlangban. Az eltelt évek alatt pedig igencsek profivá vált, a túlélés királyának is nevezhetnénk. A szereplőkről itt esett pár szó, ide kattintva pedig némi infót olvashatsz a Predatorsról.

Címkék: miújság predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131675085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása