Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Johnston az Amerika Kapitány mozifilmről

2010.01.15. 13:21 koimbra 2 komment

Joe Johnston fogja rendezni az Amerika Kapitány képregényfilmet, a Farkasember reklámhadjárata során beszélt erről is pár szóban:

"Nem egy olyan Amerika Kapitányt fogunk bemutatni, mint amire a többség számít. Teljesen más lesz. Persze a képregény alapján fog készülni, de egy teljesen más irányt képzelünk el. Amerika Kapitány eredet töténetét visszük vászonra. Benne lesz a modern, mai világ is, de csak a végén, alapjában véve a sztori arról fog szólni, hogy miképp lett Steve Rogersből Amerika Kapitány. A legjobb dolog a Kapitányban az, hogy ő olyan szuperhős, akinek egyáltalán nincsenek különleges képességei. Ezért áll hozzám legközelebb ez a figura a több száz szuperhős történet közül. Nem tud repülni, nem lát át a falon, nem rendelkezik ilyen képességekkel. Csak egy átlagos ember, akinek megadatott az a csodálatos lehetőség, hogy egy tökéletes testalkatú emberré váljon. Miképp is fog hat ez rá? Hogyan tudja ezt feldolgozni testileg és lelkileg? Hiszen egy alig 50 kilós, vékony, puhány férfiből Adonisszá válik. Azt gondolná az ember, hogy így megvan mindene, amire valaha is vágyhatott, de ez nem így van. Az élete egy csapásra megváltozik, sokkal jobban zűrösebb és nehezebb lesz minden. Szerintem ez a legérdekesebb része a sztorinak. Azért lesznek benne pofás akciójelenetek és néhány olyan dolog, amit eddig még soha nem láthattunk a vásznakon. Ám lesz szíve-lelke is a filmnek, itt van ez a srác, aki csak egészséges akar lenne, aztán mikor ez végre összejön mégsem érzi túl jó magát a bőrében. Be kell bizonyítania magának, hogy ő egy hős, meg akarja menteni a barátját. A végéről nem akarok túl sokat elárulni, de a lényeg az, hogy minden sikerül neki. De addig egy elég érdekes utat kell végigjárnia." 

 

2011 július 22-én érkezik a mozikba a film, főszereplő még nincs. Hamarosan azonban hozzá kéne látni a munkálatokhoz, a Thort már elkezdték forgatni, amit május 6-án mutatnak be jövőre.

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr921674435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimbo1000 2010.01.15. 13:55:57

csak pár szó?
kicsit belemerült a mesélésbe :)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2010.01.15. 16:22:04

Végre, valami ami majdnem kézzel fogható. Elsőre a Hancock ugrott be, abban volt hasonló lélektani boncolgatás, persze azért attól komolyabbat várok, csupán egy enyhe párhuzamot látok a kettő között.
Ha sikerült megalkotni, ami Johnston tálalt, akkor nem egy agyatlan akció látványpékséget kapunk, hanem egy jól sikerült adaptáiót. Számos képregényben tapasztalható, hogy az alkotók mennyi hangsúly fektetnek a karakterek belső felépítésére.
süti beállítások módosítása