Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csipkerózsika a gonosz boszorka szemszögéből

2010.01.19. 21:31 koimbra 6 komment

Dobozban van az Alice Csodaországban új verziója, végeztek az utómunkálatokkal, minden a legnagyobb rendben a film körül, tehát Tim Burton teljesen ráér. A rendező marad a klasszikusoknál, azon belül is a Csipkerózsikát nézte ki magának, ezt a történetet szeretné elmesélni megint, ám ne számítson senki arra, hogy Burton egy remake-kel rukkol elő, kissé másképpen prezentálná a filmet, ahogy azt az Alice esetében is tette.

A történet főszereplője a gonosz boszorka (Maleficent volt a neve) lesz, az ő szemszögéből fogja elregélni Burton a Grimm testvérek meséjét, méghozzá nem animációs formában készíti el a művet, hanem élőszereplős filmként képzeli el az alkotást. A boszorka a történetben megátkozza Aurora hercegnőt, ami szerint a lány elhalálozik, mikor betölti a 16. életkorát, egy mérgezett tű fog végezni vele. Három tündér viszont valamennyire meg tudja változtatni az átkot, így a lány a tű szúrásakor csak mély álomba zuhan.

Korábban úgy hírlett, hogy Burton a Dark Shadows filmhez még ebben az évben hozzá fog látni, de ha megrendezi a Maleficent produkciót, akkor még hozzá tud látni idén. Annak főszereplője Johnny Depp lesz, aki nyáron eléggé elfoglalt lesz a Karib-tenger kalózai négy miatt, jövő év elején pedig Emir Kusturica kamerája előtt fog játszani, szóval ősszel még összejöhet a dolog.

 

Címkék: miújság fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91685994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.01.19. 22:04:07

Bármi jöhet amit Tim Burton csinál!

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.01.20. 08:33:22

A Ridley Scott féle Robin Hood is eredetileg a seriff szemszögéből készült volna el...
És mikor jön a Piroska és a Farkas a kalács szemszögéből???

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.20. 08:35:08

Na ez nagyon beteg lesz! Remélem, legalábbis...

Tipca 2010.01.20. 09:13:00

Tim Burtunből jöhet bármi.
De most akkor Johnny Depp mégis benne lesz a Karib 4-ben? Kavartak már annyit, hogy azt sem tudom, mi van. Utoljára úgy tudtam, hogy se a rendező, se Depp nem marad.

Tipca 2010.01.20. 09:14:23

Tim Burtontől jöhet minden.
De most akkor Johnny Depp mégis benne lesz a Karib 4-ben? Utoljára úgy tutam, hogy se a rendező, se Depp nem marad.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.20. 09:42:49

@Tipca: Rob Marshall rendezi és lesz Depp is. A Disney nem esett nagyon kétségbe mikor Depp bejelentette, hogy nem annyira biztos a szereplése, azt mondták, hogy akkor egy másik, eddig ismeretlen karaktert tesznek meg főszerepnek. De Depp mégis benne lesz...eddig legalábbis úgy néz ki.
süti beállítások módosítása