Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Forog a Red képregényfilm

2010.01.23. 13:05 koimbra 7 komment

Néhány napja láttak hozzá Warren Ellis képregényének, a Red megfilmesítéséhez. Bruce Willis egy bérgyilkost alakít, akinek rengeteg vér tapad a kezéhez, ám jelenleg visszavonultan, nyugodtan él. Azonban egy fejes a "cégnél" úgy dönt, hogy egy ilyen veszélyes, sok titkot tudó embert nem szabad életben hagyni és ráküldenek egy különítményt, amelynek tagjai gyorsan fűbe is harapnak. Az ex-bérgyilkos pedig újra aktivizálja magát és megkeresi azt, aki ki akarta nyírni. A képeken Willis és Mary-Louise Parker látható, Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich, Karl Urban, Brian Cox, és Richard Dreyfuss is a nevét adja a produkcióhoz. Robert Schwentke rendezése október 22-én kerül a mozikba (Amerikában).

Olvastam a honosított képregényt anno a neten, de már fogalmam sincs melyik oldalon, szóval ha valaki vetne rá egy pillantást, akkor meg tudja lelni a világhálón.

Címkék: red képben képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21694946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.01.23. 13:32:03

hehe kínai piac sok kalós DVD vel :D:D

pepo05 2010.01.23. 13:41:10

c4a.tlof.hu/

Itt található, sok-sok zseniális képregénnyel együtt. Természetesen regisztrálni kell, de aki szereti a vére,s komoly, felnőttes comic-okat, annak megéri.

Megtorló, Authority, 100 bullets, Transmetropolitan, Planetary és hasonló finomságok vannak folyamatban.

füligjimmy77 2010.01.23. 19:11:53

Tudjátok, mi a jó ezekben a filmekben? Az a sok újdoinság: egy visszavonult bérgyilkos, akit a volt főnökei meg akarnak öletni, de ő csúnyán elintéz mindenkit. Kizárólag friss, és új ötletek, erről szól a filmipar manapság. Új ötletek minden mennyiségben

Shyllard 2010.01.23. 19:45:49

@füligjimmy77: Benne van Bruce Willis. Ez már eladja a filmet. Amúgyis lehet benne valami, ha Morgan Freeman is beugrott a buliba (látta már egyáltalán valaki őt rossz filmben?)

pepo05 2010.01.24. 00:04:38

@füligjimmy77:
Mégis hol láttál te olyan írást, hogy akár a képregény, akár a film új ötletekből építkezik? Ez egy agyonhasznált sztori, már hosszú évek óta az. A képregényt sem ezért, hanem a nyers brutalitásáért, a cinizmusáért és az aktuál politika leplezetlen kritikájáért szerették.

nekem is kivan a tököm a sok remake-el, reboot-tal, meg hasonlókkal, de most a cinizmuson jogtalan. Akkor lenne jogos, ah valami újszerűnek harangoznák be a filmet, vagy az eredeti művet.
süti beállítások módosítása