Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Levitt lesz Peter Parker?

2010.01.24. 14:56 koimbra 3 komment

Korábban már kiderült, hogy a Sony csak úgy fogta magát és újraindítja a Pókembert. Mint ismeretes Sam Raiminek nem tetszett a forgatókönyv, aminek az átírása hátráltatta volna a forgatás kezdetét, de a stúdiónak már megvolt a fejében a reboot gondolata, szóval inkább mégsem látnak hozzá a negyedik résznek, hanem újra megcsípeti Peter Parkert a radioaktív pókkal. Úgy hírlik, hogy a Hálószövő kalandjai ezúttal inkább az Ultimate univerzumból fog meríteni, egy dolog viszont már biztos, Marc Webb, az 500 Days of Summer készítője rendezheti a produkciót.

Több színész neve is felmerült pletyka szinten, az egyik Clive Owen, aki Kraven bőrébe bújhatott volna bele, ám rögtön ezután egy interjú során kiderült, hogy  még csak meg sem keresték a filmmel kapcsolatban, tehát ő biztosan (vagy mondjuk inkább úgy, hogy egyelőre) nem lesz benne a filmben.

Emlegették Joseph Gordon-Levitt nevét is, akit többen Peter Parkerként látnának szívesen, bár azért kissé öreg már ahhoz, hogy gimisnek tudják feltüntetni. Az MTV leült csevegni egy kicsit a színésszel, szóba került a Pókember is, de a színész csak széttárta a karját és csendben maradt, de azért végül megszólalt: "Volt néhány igazán jó eszmecserének Webb-bel a film kapcsán és azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy igazán jó alkotást fog készíteni." Ennyit mondott, viszont nem tagadta, hogy felkérték volna a főszerepre.

 
Címkék: pókember miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr851698008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monana 2010.01.24. 15:38:20

Szerintem, ha úgy öltöztetik fel simán elmegy 18nak.

Dejdő 2010.01.24. 16:27:29

Szerintem adnak rá egy szemüveget,a séróját belövik az okos fiúsra,bőven kinéz 18-nak! Sőt szerintem ez a 30 éves tehetség minden filmjében max. 22 néz ki:D
Számomra Ő lenne a tökéletes Pókember,alkatilag megfelel úgy értem simán felgyúrja magát!

a8zoli 2010.01.24. 16:38:37

nem kedvelem de az én jelöltem zac efron lenne nem a high school musicalos baromságok miatt hanem a megint 17c vigjátékban nyújtott alakításban sztem egy kis átalakítással jó pókember lenne.
süti beállítások módosítása