Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marsden elüti a Húsvéti Nyulat

2010.01.25. 15:01 koimbra Szólj hozzá!

James Marsden és Russell Brand szerződött le az I Hop vígjátékba, utóbbinak csak a hangja lesz hallható, mivel a CGI-vel életre keltett Húsvéti Nyuszinak kölcsönzi orgánumát.

A történetben adva lesz egy Fred (Marsden) nevezetű munkakerülő, aki véletlenül elüti azt a bizonyos nyuszit, majd hazaviszi magával, hogy ápolja. Tim Hill rendezi a produkció, neki már van tapasztalata az ilyen élőszereplős/CGI figurás egyvelegben, korábban ő tette le az asztalra az Alvin és a mókusokat és a Garfield második felvonását.

A forgatókönyvön Brian Lynch, Cinco Paul és Ken Daurio dolgozott. Lynch ezen kívül a Shrek spin-off, a Csimzás Kandúr szkriptjét is leszállította, Paul és Dauno tollából pedig a Horton származik.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381700803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása