Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Sikoly 4 nem lesz 3D-s

2010.01.31. 14:06 koimbra 1 komment

Manapság Hollywoodban a filmkészítők rendesen beleszerelmesedtek a 3D-be, csak így tudják egyesek elképzelni a jövendőbeli alkotásukat, a Titánok harcát is éppen most konvertálják át 3D-be, Pierre Morel is azt mondta nemrég, hogy így akarja leforgatni a Dűnét.


 Ebben a nagy sűrgés-forgásban van valaki, aki úgy gondolja, hogy a következő művéhez felesleges a harmadik dimenzió. Kevin Williamson forgatókönyvíró már majdnem kész a Sikoly negyedik részének a szkriptjével, megkérdezték tőle várható-e, hogy 3D-ben érkezik a horror. „Nem, nem hiszem, hogy a Sikolyban felhasználnánk a 3D-t. Az ilyen filmek arról szólnak, hogy különféle dolgok repülnek feléd. A Sikolynak meg pont az a lényege, hogy az ilyen filmeket állítja pellengére, szóval szerintem ez a technika itt nem működne. Nem hiszem, hogy ezt kéne választani a Sikolyhoz. El tudom képzelni, hogy mondjuk a Stab (Döfés) 3D-s legyen, de a Sikoly ne legyen ilyen.

Címkék: 3d franchise miújság sikoly sequel scream 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581715403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmond wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2010.01.31. 15:15:24

Így van. Nem kell mindenhova 3D. Nem attól jó egy film, hogy jól néz ki. Persze az is számít, de nem az a lényeg.
süti beállítások módosítása