Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az egykezű szörfös

2010.02.04. 20:57 koimbra 1 komment

AnnaSophia Robb játszhatja el Bethany Hamiltont a Soul Surferben. Hamilton korán kezdte a szörfölést, elég hamar elérte, hogy profiként tekintsenek rá, 2003-ban pedig egy cápa megkóstolta a bal karját, ám a lány néhány héttel a támadás után ismét deszkára pattant és meghódított néhány hullámot. Dennis Quiad és Helen Hunt szintén leszerződött a filmre, ők a lány szüleit fogják játszani. A country énekes, Carrie Underwood pedig úgy határozott, hogy ez a megfelelő produkció számára, hogy kipróbálja magát a vásznakon is. Underwood a templomi kórus vezetőjét formálhatja meg. Kevin Sorbo és Lorraine Nicholson is látható lesz az alkotásban.

A film Hamilton önéletrajzi könyvén fog alapulni, a rendezői teendőket Sean McNamara vállalta el, a forgatókönyvet pedig McNamara, Deborah Schwartz, Douglas Schwartz és Michael Berk hozták össze közösen, remélhetőleg ennyi ember már csak képes volt összehozni valami normális szkriptet.

 

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001730333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2010.02.05. 14:14:49

A magyar filmesek meg csinálhatnak egy hazai verziót a lábát vesztett hegymászóval.
süti beállítások módosítása