Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kill...öhm....Elle Driver?

2010.02.04. 14:30 koimbra 4 komment

Biztosak lehetünk abban, hogy el fog készülni a Kill Bill harmadik része, ezt Quentin Tarantino is megerősítette. Az elképzelése az, hogy 2014-ben jönne a folytatás és a történések  a második rész után 10 évvel játszódnának, tehát a karakterek életében is ugyanannyi idő telik el, mint a második és harmadik felvonás között.  A Menyasszony visszatér, őt ismét Uma Thurman kelti életre. Tarantino elmondása szerint 10 év kell ahhoz, hogy anya és lánya végre normális életet tudjon élni.

Na de Bill ugye elhunyt a második rész végén, ő volt az utolsó név a rövid listán, ráadásul David Carradine is elhalálozott tavaly. Akkor kit fog megölni a Menyasszony? Daryl Hannah, aki Elle Drivert játszotta a Kill Billben, azt mondta, hogy vissza fog térni, annak ellenére, hogy karaktere elvesztette szeme világát. A színésznő hangsúlyozta, hogy nem láthattuk őt meghalni, csak éppen a maradék szemének mondhatott búcsút és nem ő lenne az első vak szamuráj a mozi történelmében.

Címkék: miújság sequel akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191729432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.02.04. 16:05:04

Wow! :) Hát az nagy móka lenne, ha elkészülne. Az elején is életben maradt egy kislány, remélem, az is felnő közben :)

Shyllard 2010.02.04. 16:23:01

@raves: Róla eddig el is feledkeztem :) Ő is nagy bosszút tud állni, van is neki miért :)

Dejdő 2010.02.04. 17:21:12

Ja tényleg afro-amerikai kiscsaj életben maradt:) Na az jó lenne ha Ő is menne a Menyasszony ellen! Elle Driver is vakon zúzna,meg kéne még valami faszit belekavarni a storyba. QT megoldja!
süti beállítások módosítása