Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.02.04. 20:37 koimbra Szólj hozzá!

- Logan Lerman (aki legközelebb a Percy Jacksonban játssza a főszerepet) az esélyes Peter Parker/Pókember eljátszására, az Access Hollywood legalábbis ezt írja.
- Michael Bay eddig ellenezte a 3D-t, de úgy tűnik sikerült meggyőzni, hogy mégis így készítse el a Transformers 3-at.
Erre található a Season of Witch honlapja.
-  Channing Tatum, Ray Liotta, Terrence Howard, James Gandolfini és Robert De Niro lesznek a Son of No One főszereplői, a rendezést Dito Montielo vállalta el. A történetben Tatum egy zsarut játszik, aki egy nyomozás miatt vissza kell térnie arra a környékre, ahol régebben élt, ám egy régi titok tönkreteheti az ő és családja életét.
- Szeptember 24-én kerül az amerikai mozikba a The Eagle of the Ninth produkció.
- Késik Jennifer Lopez új filmje, de csak egy hetet, április 23-án érkezik a filmszínházakba (Amerikában).
- Russell Mulcahy rendezheti Az ifjú farkasember sorozatot.
- Whoopi Goldberg és Kathy Bates is leszerződött az Earthboundba.
- Neill Blomkamp is meg volt hívva a TEDx konferenciára, a rendező azonban nem tudott jelen lenni, de egy videóüzenetet azért küldött, amiben elmondta, hogy ő ugyan nem tudós, de van véleménye és ezt meg is osztotta a rendezvény résztvevőivel, beszélt a földönkívüliekről és az emberi faj jövőjéről.

- Mark Millar szeretné, ha lenne Wanted 2

- Új Repo Men poszter


 

- Fél perces jelenet a Skatelandből

- Mel Gibsont a WGN csatorna interjúvolta meg éppen, a riporter felhozta a néhány évvel ezelőtti zsidózást is, a színész ebben a témában nem volt bőbeszédű. Mikor végül elköszöntek tőle a színész száján kicsúszott a seggfej szó, később Gibson azt mondta, hogy az ügynökének szánta ezt a szót, aki poénkodni próbált a kamerán kívül.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr421730107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása