Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.02.05. 16:25 koimbra 3 komment

- A Sony úgy döntött, hogy mégsem idén fogja bemutatni a Priest képregényfilmet, ugyanis átkonvertálják 3D-be, ami igénybe fog venni némi időt, így az 2011 január 14-én kerül a mozikba.
- Erc Bana leszerződött a Hanna akciófilmbe.
- Stephen T. Kay rendezi az Isolation horrort, a főbb szerepekben Eva Amurri és David Harbor lesz látható. A történet szerint egy medikus egy kórház zárt osztályán ébred fel és fogalma sincs hogyan került oda.
- Brad Pitt és Ryan Reynolds fogják játszani a fő karaktereket a Gunsmoke westerben, ami az 1955-1975 között futó azonos című sorozaton fog alapulni.
- Alex Kurtzman és Roberto Orci lesznek a producerei a Locke & Key filmnek. A produkció egy angol kastélyban játszódik, ami tele van különféle ajtókkal, amelyeken ha áthalad valaki, akkor átváltozik valami mássá. A hely tele van szörnyekkel és legfőbb vágyuk, hogy a legszörnyűbb ajtót is kinyissák.
- Elkészült Chris Sparling az ATM forgatókönyvével, amit a The Safran Company vásárolt meg, a történet szerint három munkás megáll egy bankautomatánál, ám hamarosan az életükért kell küzdeniük.
- Bill Paxton nem csak színészkedéssel keresi kenyerét, anno a Martini Ranch csapat tagja volt és az egyik klipjüket (Reach) James Cameron rendezte, amiben feltűnik Kathryn Bigelow, Lance Henricksen, Paul Reiser és Jennette Goldstein is.


- Milyen lenne a Super Bowl film, ha Quentin Tarantino, David Lynch, Wes Anderson, Werner Herzog vagy esetleg Jean-Luc Godard rendezné azt? Az alábbi videóból kiderül.
 

- A.D. előzetes

- A következő Grown Ups előzetese.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321731790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madárijesztő 2010.02.05. 17:19:15

James Cameron klipje rohadt jó. Bigelow pedig nagyon jól néz ki benne, akárcsak most.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.02.05. 19:51:29

Super Bowl Tarantino szemével valami rohadt jó lett. de mindegyik rendezőre rá lehet ismerni, nagyon profi munka volt, akárki is csinálta. :)

Seraphin 2010.02.05. 21:46:40

a Lynch rész rendesen félelmetes :)
süti beállítások módosítása