Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

After Dark Horrorfest 2010

2010.02.06. 19:38 koimbra 7 komment

Idén is van/volt After Dark Horrorfest, a B filmek kedvelői-rajongói bizonyára nyálcsorgatva várják, hogy megnézzék az "fesztivál" keretein belül bemutatandó filmeket. Annyit el kell mondanom, hogy ezek erősen B kategóriás alkotások, szerintem a tavalyiak közül csupán egy volt nézhető, a többi szóra sem érdemes. Az előzeteseket elnézve az idei év sem fog nagy változást hozni, jó, ha egy élvezhető produkció akad majd közöttük. Egyet azért be fogok vállalni, a Dreaddel szemezek. A poszterre kattintva a hivatalos honlapjára juthattok el, ahol szemügyre vehetitek a filmek posztereit és a trailereket is megtekinthetitek.

 

Címkék: miújság psozter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561734807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.06. 20:04:49

Azért az előzetes amit összevágtak a Horrorfest 4-nak a 8 filmből az elég ütős lett!

damluk 2010.02.07. 09:17:01

Micsoda minősítés, fel vagyok háborodva,
senki nem kíváncsi az egyéni véleményedre, neked objektívan kellett volna minősítened ezt az immáron 4 éve megrendezésre kerülő és egyben önmagában egyedülálló fesztivált.
Minősítésedből kiderül, hogy az a típusú ember vagy aki pityereg a holokaustot imitáló hatásvadász filmeken, meg alig várja hogy láthassa a Alice in wonderland-et,
éppen ezért nem csak a kritikádat vitatom, hanem azt is hogy egyáltalán a megfelelő személy vagy e egy ilyen típusú kategória kritizálására, az oldal vezetői igencsak melléfogtak veled,
remélhetőleg mielőbb orvosolják, hogy ilyen még egyszer ne fordulhasson elő.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.02.07. 10:35:09

@damluk: az oldal vezetői? eléggé melléfogtál most, azt hiszem. :)

mond neked valamit az, hogy filmdroid.BLOG.hu? ezek szerint nem sokat.

én is fel vagyok háborodva, hogy ezeket a dolgokat most itt komolyan gondoltad :)

de a te példáddal élve: én csak akkor mondhatom rá egy kiflire, hogy szar, ha pék vagyok? ezt ugye te sem gondolod komolyan. nem gondolhatod :)

damluk 2010.02.07. 10:55:00

Nos igen BLOG, remek találmány, mindenki írhat bármit, bár véleményem szerint filmek minősítése esetében (jelen helyzetben sincs ez másképp), inkább megalapozatlan, elfogult szubjektív szócséplés, amely szerintem semmiképpen nem állja meg a helyét google kulcsszavas keresés elő találata esetében.
A másik dolog : kifejtem hogy mire gondoltam a második részben:
Nevezzük frappánsan Alice in wonderland effektusnak:
Tegyük fel hogy lehetőségem van google 1 találtra nekem megírni a kritikát az Alice in wonderlandról, ami szignifikáns, mivel első találat révén sokan fogják olvasni.
Vajon én milyen kritikát írnék a fent nevezett filmről, szerintem el tudod képzelni: egy elfogult lehúzó erősen negatív kritikát anélkül hogy venném a fáradtságot, hogy elmerüljek az adott témában, hiszen eleve negatív a hozzáálásom, megkockáztatom nem is érdekel.
Érted e a dolog paradox mivoltát?

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.02.07. 11:35:42

@damluk: egyszerű a képlet. ha nem tetszik, hogy első a kulcsszóra a google találati listán, akkor a google-t hibáztasd, ne a blog tulajdonosát. de ha már ezen lovagolsz.

megnézed a találati listát, és ha már ilyen rohadtul elfogult vagy egy filmes blog irányában, megnézed az első helyezett urljét, látod, hogy .blog.hu, továbblépsz a második, harmadik, satöbbi találatra.

szóval ne adj isten, ha az én oldalam, hozzáteszem, nem egy kritikám szerepelt már az első helyen, akkor csak objektívan írhatok. mert első a találati listán? akkor le is van szarva a véleményem? had írjak már azt a saját oldalamon, és Koimbra had irjon már azt a saját oldalán, amit akar.

ha nem tetszik, nyomsz egy visszát, megnézed a következő találatot, hátha az kielégíti a kíváncsiságod. ez így működik, legalább is mióta internet az internet. hozzá kell szokni.

de sok az off, érdemi témában nem tudok és nem is akarok hozzászólni, mert nem izgat a horror, mint műfaj, ezért hagyom is, de remélem megérted, miért írtam azt, amit.

nem minősít fröcsögésre az, hogy nem tetszik, ha valaki kifejti a véleményét.

bocs Koimbra, de ez kikívánkozott. sry az offért.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.07. 14:12:27

@damluk: Többszörösen is tévedtél:) Nem szoktam pityeregni azokon a filmeken:) És nem számolom a napokat az Alice Csodaországban bemutatóig.
Egyébként meg láttad Te a tavalyi AFH filmeket?:) Véleményemmel nem vagyok egyedül, hogy a többség bizony iszonyat gáz lett. És egy filmes oldal nem írhatja le saját véleményét? Miért kellene objtektívan írnom erről:)
Az oldal gazdája pedig én vagyok, más részről pedig szerintem szét se néztél itt csak egyből beszóltál, mégis milyen ember az ilyen? Nézzél magadba, mielőtt kritizálsz.:)

Spawn85 2010.02.08. 11:59:17

No, én nem értek ugyan hozzá, de filmekről lehet egyáltalán objektív véleményt írni? Mert, ha valaki megnéz egy filmet, akkor kialakul benne valamilyen pozitív vagy negatív kép. És nyilván a filmről írt kritika is ennek megfelelően pozitív vagy negatív lesz.

Na, de hogy ne csak OFF-oljak:
A tavalyi After Dark-ról két filmet láttam a "Pillangó-hatás" harmadik részét, ami egynek elment, de az elsőnek a közelében sincs. Meg a "The Broken", ami egész érdekes volt, csak többször meg kell nézni, hogy megértse az ember. (Legalábbis nekem :) )
süti beállítások módosítása