Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heard és Fichtner a Drive Angryben

2010.02.06. 21:12 koimbra 2 komment

Amber Heard és William Fichtner is benne lesz a Drive Angry 3D-ben. Nicolas Cage már korábban leszerződött, a rendezői teendőket pedig Patrick Lussier, a Véres Valentin horror remake direktora vállalta magára. Todd Farmer körmölte le a forgatókönyvet, a forgatás pedig márciusban indul és 2011 február 11-én mutatják be.

A filmben Cage olyan karaktert alakít, akinek  lányát meggyilkolják, az újszülött fiát pedig elrabolják. A fickó nem hagyja annyiban a dolgot, volán mögé pattan és üldözőbe veszi a tetteseket, a vendetta és kiszabadító akció azonban minden egyes kilométer után egyre véresebb méreteket ölt és az nagy száguldozás közepette sokan maradnak vérbe fagyva az autopályán.

Címkék: 3d miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511735022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.02.07. 10:35:23

én nagyon várom.jól hangzik a sztori
süti beállítások módosítása