Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ondine előzetes

2010.02.06. 17:16 koimbra 2 komment

Tavaly szeptemberben volt látható a blogon néhány kép az Ondine-ből, az előzetese azonban csak most, hónapokkal később kerül a nyilvánosság elé.Syracuse ír halász, aki egy nap egy szép és rejtélyes nőt talál a hálójában. A halász lánya szerint a nő egy sellő.

A főszerepet Colin Farrell alakítja, a titokzatos hölgyet pedig Alicja Bachleda formálja meg. Neil Jordan, az Interjú egy vámpírral és a Michael Collins rendezője készítette. Amerikában július 4-én mutatják be.

Ondine: vízi elementál, vízi nimfa vagy vízi szellem. Nagyon szép hangjuk van, amit gyakran hallani lehet, ha vízre merészkedik az ember. Egy német mesében gyönyörű, hallhatatlan lényként írják körül, aki ha szerelmes lesz egy halandóba és gyereket szül neki, akkor maga is halandóvá válik.

Címkék: trailer ondine fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381734475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.06. 17:35:24

ÖÖÖ nem tudom! Colin az egyik kedvencem, de idén két filmje jön ez! és a "Tringle" ami szintén nem nyerte el a tetszésemet:é
sajnos! Most kicsit úgy tűnik Colin ilyen művészibb és "kisebb" filmekben akar szerepelni! Bár csak tudnám mik azok a forgatókönyvek amiket színészek visszautasítanak és ezt meg azt miért vállalják el! Ez a film nézős,de előre félek!
süti beállítások módosítása