Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Valentin nap folytatás

2010.02.08. 14:30 koimbra 1 komment

A New Line/Warner következő romantikus, sztárokkal telezsúfolt vígjátéka pénteken kerül Amerikában a mozikba, a producerek és a stúdió hatalmas bevételt remélnek a Valentin naptól, hisz tavaly ilyenkor mutatták be a Nem kellesz eléggé filmet, amiben több ismerős arcot felvonultató alkotás is szépen muzsikált a kasszáknál.

A producerek előre ittak a medve bőrére és már korábban felkérték Katherine Fugate forgatókönyvírót, hogy hozzon össze egy, a Valentin naphoz hasonló szkriptet, csak ezúttal a sztori Szilveszterkor játszódjon, az utasítás értelmében 24 óra (december 31 és január 1 időszak) történéseit mesélje el az alkotás. Fugate máris leszállította a forgatókönyv első vázlatát, hamarosan kiderül, hogy  az mennyire tetszik a fejeseknek, ha odalesznek érte, akkor megpróbálják gyorsan tető alá hozni a filmet, így azt talán már idén decemberben a filmszínházakba tudják küldeni.

A producerek remélik, hogy Garry Marshall ismét helyet foglal majd a rendezői székben és a Valentin nap gárdájából is visszatérnek néhányan erre a filmre. A folytatás New Years Eve címen fog futni.

Címkék: miújság sequel vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581739271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.08. 15:28:54

Jó előre isznak a medve bőrére... Azért minimum a premiert megvárhatnák...
süti beállítások módosítása