Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brosnan a Salvation Boulvardban

2010.02.11. 22:03 koimbra Szólj hozzá!

Pierce Brosnan, Ed Harris és Jim Gaffigan lesznek a főszereplői a Salvation Boulvard thriller-vígjátéknak. A forgatókönyvet George Ratliff és Douglas Stone írta Larry Beinhart regénye alapján, Ratliff ezen kívül a rendezői teendőket is magára vállalta,  ha minden igaz áprilisban hozzá is láthatnak a forgatáshoz.

A film a különféle egyházak világába kalauzolja el a nézőt, a főszereplő úgy dönt, hogy kilép abból a gyülekezetből, ahova eddig tartozott és inkább áttér a keresztények hitére. Azonban ez nem megy olyan egyszerűen, mint hitte, ugyanis menekülnie kell az egyháza fundamentalista tagjai elől, akik mindent megtesznek azért, hogy megvédjék saját vezetőjüket. Legutóbb Paul Thomas Andersonról hallhattuk azt, hogy a vallást fogja a középpontba állítani.

Címkék: miújság könyvből film vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91750228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása