Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Besson 3D-s sci-fi terve

2010.02.12. 13:45 koimbra Szólj hozzá!

Luc Besson akció sci-fit tervez, sajnos csak producerként fogja felügyelni a filmet, pedig Az ötödik elemmel megmutatta, hogy otthon van ebben a témában. A Section 8 címre hallgató produkcióban adva lesz egy börtön, amely 50 mérföld magasságban lebeg a föld felett. A fegyház a világ legveszélyesebb bűnözőinek biztosít otthont, konkrétan 500-an élvezik eme hely vendégszeretetét. A rabokat a fejlett technikának köszönhetően folyamatosan alvó állapotban tartják, ám hirtelen magukhoz térnek.

Stephen St. Leger és James Mather írják a forgatókönyvet, Besson is besegít nekik, aki biztosan ellátja majd a duót jó tanácsokkal, pl. hogy miképpen kell gyorsan összehozni egy szkriptet. Leger és Mather a rendezői teendőket is ellátják és az EuropaCorp égisze alatt foroghat a film. 30 millió dollárba fog kerülni a sci-fi és természetesen 3D-s lesz.

Leger és Mather korábban a Prey Alone rövidfilmet készítettek, ezt alább megtekintheted két részletben

Az EuropaCorp ezen kívül dolgozik a Brick Mansion akciófilmen, ami a B13-A bűnös negyed angol nyelvű feldolgozása lesz.

 

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr291752054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása