Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pine esélyes az Amerika Kapitány főszerepére

2010.02.13. 13:30 koimbra 1 komment

Júniusban kezdődik az Amerika Kapitány film forgatása, a rendező Joe Johnston nem is oly rég azt mondta, hogy március elejére el fog dőlni, hogy ki fogja alakítani a karaktert. Jelenleg 5-6 színész van még a listájukon, a legfiatalabb 23 éves, a legöregebb pedig 32. A CinemaSpy oldal tudni véli, hogy Chris Pine is rajta van ezen a listán, sőt ő a legesélyesebb arra, hogy eljátssza a szuperkatonát. Pine 29 éves, ráadásul nyáron pont rá is érne.

Kis érdekesség: Ha Pine-t leszerződtetik a címszerepre, akkor a Bosszú Angyalaiban két olyan színész is benne lesz, akik Kirk kapitányt játszották. A Star Trek új változatában Chris Hemsworth volt James T. Kirk apja, aki csak pár percig volt csillaghajó kapitány és sok ember életét mentette meg. A fiát pedig Pine formálta meg.

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191754624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doktor.dikhed 2010.02.13. 23:32:25

Pine nem is lenne rossz választás, bár gyúrnia kell rendesen a szerephez.
süti beállítások módosítása