Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scorsese és De Niro ismét a maffia világában

2010.02.14. 14:36 koimbra 9 komment

Martin Scorsese éppen a Viharsziget promóciójával van elfoglalva, németországi látogatása alkalmával egy riporter azonban nem a Dennis Lehane regényéből forgatott filmről kérdezte a rendezőt: "Mikor fog ismét egy Nagymenőkhöz hasonló maffiával foglalkozó produkciót készíteni?"

Scorsese elmondta, hogy szerinte ehhez a műfajhoz már nem igazán tudna semmi újat hozzátenni, de hozzátette, hogy Robert De Niroval már beszéltek arról, hogy "valamit kezdeni kéne ezzel a világgal".

Scorsese és De Niro már több filmet készítettek együtt: Aljas utcák, A taxisofőr, New York, New York, Dühöngő bika, A komédia királya, Nagymenők, Cape Fear-A rettegés foka, Casino. Még 2008 végén volt arról szó, hogy a színész és a rendező egy gengszter-dráma erejéig egyesíti erejét, amiben De Niro egy Frank Sheeran nevezetű bérgyilkost fog megformálni és a produkció Charles Brandt regénye alapján fog készülni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111757310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.14. 15:55:18

Ez nagyon jó hír! Jobban várnám ezt a Scorses/De Niro filmet mint bármely nagy blocbuster filmet! Imádom az össze filmet amit együtt készítettek! De akkor már Joe Pesci-t is legyen benne,és a nosztalgia hangulat garantált lesz:D

vercotti 2010.02.14. 19:58:39

@Dejdő: Egyet kell értenem minden szavaddal :D

kompi · http://filmtrailer.hu 2010.02.14. 23:16:38

... Robert De Niroval már beszéltek arról, hogy "valamit kezdeni kéne ezzel a világgal"

Na ez az a hír, amiben semmi hír nincs, de remek spekulációknak ad táptalajt.

megint 2010.02.14. 23:33:53

Valóban ideje lenne egy jó gengszterfilmet csinálni, egy ideje semmi normálisat nem láttam ebből

WhiteWarrior 2010.02.15. 00:22:55

Maximális tisztelet mindkettőnek!

Minek 2010.02.15. 07:50:39

@kompi: Abszolút egyetértek.
"Még 2008 végén volt arról szó,..."
Ja, hogy még csak 2010 van.
Nem csak a címet kellene elolvasni!
www.imdb.com/ link?

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.02.15. 08:39:18

Nagyon szeretem Scorsese filmjeit és úgy általában ezt a műfajt, de igaza van a mesternek, már tényleg kivesézték keresztben-hosszában a témát, lenyúzták róla a sokadik utolsó bőrt is.. nem hiszem, hogy fizetnék azért, hogy moziban megnézzek egy ezredik ugyanolyan maffiafilmet.

Amúgy is a tököm tele van a bűnözőkkel és már nem tudok rajongással gondolni egyik karakterre sem, egyre inkább csak a tetves paraszt börtönbe való bűnözőt látom mindegyikben és cseppet sem érdekel, amit csinálnak.. Unalmas már ez a gengszterek szemszögéből bemutatott világ, már mindenki kívülről tudja az összes digó közhelyet, szlenget, sőt már az egész műfaj paródiája is bőven unalomba fulladt, megvolt már minden, az összes oda-vissza utalgatás és x évadnyi sorozatepizód is.. Továbbá a tököm tele van azzal is, hogy ezeket a gazembereket egyesek mintának tekintik és nem elrettentő példának.

Valami olyan áttörésre lenne szükség, mint amilyen A keresztapa volt a hetvenes években. Valami egészen új látásmód, megközelítés, mondanivaló.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.15. 10:23:19

@Minek: A fő hír az, hogy Scorsese De Niroval dumált erről mostanában, de ugyanakkor beleírtam, hogy 2008-ban is volt egy ilyen hír, hogy csinálnak egy filmet. Hogy mikor lesz ebből valami? A franc se tudja.
süti beállítások módosítása