Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelenet a Cop Outból

2010.02.16. 11:08 koimbra 3 komment

Egy jelenetet láthattok alább a Cop Outból. Az akció-vígjátékot Kevin Smith rendezi, akinek néhány hete meg kellett változtatnia a film címét, majd tovább küzdött a stúdióval, ugyanis a Warner tinikkel megtöltött mozitermeket akart látni, de a rendező R kategóriás változatot akart. Ezért alkut kötöttek, aminek eredményeképpen Smith a kialkudott fizetésének csak a 18 százalékát kapja kézhez. A filmben két nyomozó (Bruce Willis és Tracy Morgan) ellopott baseball kártyák után nyomoznak.

Címkék: jelenet cop out

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791762705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimbo1000 2010.02.16. 12:20:58

kevin smith ennyire hülye, vagy ennyire már csak a filmekért dolgozik, vagy ő is részesedik a film bevételeiből és tudja, hogy r-kategóriásként nagyot üt a film?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.16. 12:28:39

@jimbo1000: Smith szerintem az az ember, aki valóban azért csinálja a filmjeit, hogy az emberek azon szórakozzanak. Azért valószínű, hogy a szerződésben van egy olyan pont, ami kimondja, ha sikeres lesz a produkció,akkor jár neki részesedés.

Shyllard 2010.02.16. 17:43:36

És így nyírják ki az igazi zseniket.... Kevin Smith biztos tudja mit csinál, amúgy a vele készült interjúkból/róla készült videókból is látszik, hogy ő ezt egyáltalán nem a pénzért csinálja. Szeret filmet csinálni és ez a dicséretes. A legtöbb rendező behódolna a stúdiónak, de ő nem.

Amúgy a videó nézése közben szakadtam a röhögéstől :D
süti beállítások módosítása