Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Maggie Q az új Nikita

2010.02.19. 12:05 koimbra Szólj hozzá!

Luc Besson 1990-ben tette le az asztalra a Nikitát, amelyben egy fiatal lányt a siralomházba küldenek, ám a kormány felajánlja neki, hogy új életet kezdhet, viszont cserébe bérgyilkosként nekik fog dolgozni. A főszerepet Anne Parillaud alakította, Jean Reno és Tchéky Karyo is feltűnt a filmben. 3 évre rá elkészült a hollywoodi feldolgozása, A bérgyilkosnőben Bridget Fonda volt Nikita és Gabriel Byrne, Harvey Keitel, Anne Bancroft játszott mellette, később 1997-ben sorozat is készült a témában, ebben Peta Wilson formálta meg a főszereplőt.

A CW ismét elővette Nikitát és sorozatot tervez készíteni,  McG producerként felügyelné a munkálatokat. Azt mondták, hogy a főhős egy szép és egzotikus lesz. A választás  Maggie Q-ra esett, ő áll majd a széria középpontjában. A színésznő korábban a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed és a Mission Impossible harmadik részében volt látható, előtte pedig jó pár hong kongi akciófilmben játszott.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481772876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása