Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rejtélyes alagutakban A kocka rendezője

2010.02.19. 15:17 koimbra Szólj hozzá!

Vincenzo Natali eddig olyan filmeket tett le az asztalra, mint A kocka vagy a Cypher, legközelebb pedig a Splice horrorral jelentkezik. A rendező egy időre sutba vágja a horrort  és az ijesztegetést, úgy döntött, hogy egy könyedebb produkciót fog legközelebb megcsinálni. Natali fogja rendezni Az alagutak rejtélye filmet, amely Roderick Gordon és Brian Williams regényén alapszik, a jogokat a Relativity Media vásárolta meg jó három évvel ezelőtt, azóta a duó még papírra vetett két folytatást is. Az első rész forgatókönyvét Simon Sandquist és Joel Bergvall fogja papírra vetni

A könyv hivatalos tartalma: Ki ne álmodozott volna arról, hogy kincset talál a föld alatt? Vagy arról, hogy olyasmire bukkan, ami minden tekintetben egyedülálló és izgalmas? A tizennégy éves Will Burrows is erről álmodozik. Ezért minden szabad percét ásóval és lapáttal a kezében a föld alatt tölti, édesapja társaságában, aki egy napon nyomtalanul eltűnik. Will a barátjával, Chesterrel indul a keresésére, és hamarosan a föld alatt találják magukat, ahol egy sötét titokra bukkannak, amelyért akár az életüket is kockáztatnák. Sokszor halljuk a figyelmeztetést: légy óvatos, mit kívánsz, mert a végén még valóra válik. Hát Will pontosan így járt. Ám amikor az álma valóra vált, és döbbenetes felfedezést tett, mindenre számított, csak arra nem, hogy ezzel nem csak saját, hanem szerettei életét is halálos veszedelembe sodorja. (libri)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711773678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása